Новинки щодня 1 524 +1 товарів у наявності Безкоштовна доставка по Україні Оптові ціни від 2 одиниць

В інтернет-магазині VOSAMO щоденне поповнення асортименту останніми стильними новинками сучасного одягу, що користується популярністю на території України та інших країн світу.

Інтернет-магазин VOSAMO пропонує найширший розмірний ряд (від 42 до 66 розміру) жіночого, чоловічого та дитячого одягу різних стилів, фасонів та моделей на всі випадки життя.

Безкоштовна доставка по всій території України за умови замовлення 5 і більше одиниць різних моделей товару.

Оптова ціна діє при замовленні від 2 одиниць різних моделей на Ваш вибір.

Політика конфіденційності


Реєструючись на сайті Інтернет-магазину vosamo.com.ua (далі - Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі - Згода) згідно зі ст. 6 Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 р. №2297-VI.
Ухваленням цієї Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних із наступними умовами:

  1. Ви погоджуєтесь на обробку своїх персональних даних як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.
  2. Ви погоджуєтесь на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім'я, номер контактного телефону; адреса електронної пошти (за бажанням), адреса доставки.
  3. Метою обробки персональних даних є продаж товарів із сайту та обробка замовлень Покупця.
  4. Підставою обробки персональних даних є ст. 6 Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 р. №2297-VI. У процесі обробки з персональними даними можуть бути виконані такі дії: збирання, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, видалення.
  5. Ви погоджуєтесь на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставки товару).
  6. Персональні дані можуть зберігатися та оброблятись до ліквідації даного сайту.
  7. Згода може бути відкликана Покупцем шляхом надсилання письмової заяви на електронну адресу zakaz@vosamo.com.ua
  8. Ця згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 та п.7 цієї Згоди.

Оптова ціна діє при замовленні від 2 одиниць різних моделей на Ваш вибір